SCHILDERINDENHAAG.png

BINNEN SCHILDERWERKEN

IMG_20141230_100334.jpg

BUITEN SCHILDERWERKEN

dscn5774.jpg

STUCWERKEN

onze_werkzaamheden_stucadoren.jpg

SPUITWERKEN

nieuw-2-1000x600.jpg
NAVIGEER HIER SNEL NAAR DE DOOR U GEWENSTE WERKZAAMHEDEN!

BINNEN SCHILDERWERKEN

Schilder in Den Haag maakt van uw interieur een vakwerk en dit laten wij uitstralen in elk resultaat. Ons voornaamste doel is dat u zich thuis voelt in uw eigen huis en dat de gebruikte kleuren, materialen en technieken aansluiten op uw wensen en behoeften. Schilder in Den Haag zal u dan ook perfect begeleiden in het maken van de juiste keuzes, kleuren en combinaties.

Door het werken met bepaalde kleuren en samen stellingen is het mogelijk een ruimte bijvoorbeeld ruimer of hoger te laten lijken. 

 

Heeft u interesse in onze diensten vraag dan snel een geheel vrijblijvende offerte aan via onze contactpagina. 

BUITEN SCHILDERWERKEN

Het belangrijkste van goed buiten schilderwerk is de ondergrond de basis. Mooi en duurzaam schilderwerk kan alleen gerealiseerd worden als de basis goed is en de juiste materialen worden gebruikt. Voor een mooi en goed resultaat heeft u dan ook een professioneel bedrijf nodig. Na het grondig inspecteren van de werkzaamheden op kwaliteit, ondergrond en situatie zullen wij van Schilder uit Den Haag een passende en vrijblijvende offerte opmaken voor uit buiten schilderwerk.

Ook houtrot is door middel van een deelvervanging, gehele vervanging of lamineren bij ons van Schilder in Den Haag in goede handen. Of het nou gaat om het namaken van verrotten of delen in uw kozijn of deur of het aanpakken van aangetaste delen op uw monumentale profile: wij van Schilder in Den Haag pakken zonder twijfel het probleem vakkundig aan met de nieuwste apparatuur.
 

Mocht er eventueel een bredere aanpak nodig zijn voor uw werk, zoals bijvoorbeeld een lek in het zinkwerk van een daklijst, dan beschikken wij over een breed netwerk van specialisten die ons kunnen ondersteunen in ons werk. 

 

Heeft u interesse in onze diensten vraag dan snel een geheel vrijblijvende offerte aan via onze contactpagina. 

 
 

STUCWERKEN

Stucwerk wordt tegenwoordig ook vaak "glad pleisterwerk" genoemd. Stucwerk is een hedendaagse moderne afwerking en wordt op dit moment veel toegepast in de moderne hedendaagse woning. Stucwerk is een één laagse gipslaag en wordt hedendaags regelmatig gebruikt voor het vlak en glad afwerken van wanden en plafonds. Stucwerk past perfect in ieder interieur.

Vaak vormt stucwerk de basis voor de afwerking met latex of decoratieve technieken. 

Door uw wanden volledig vrij te maken van oneffenheden krijgt u een perfect eindresultaat. Stucwerk is enkel geschikt voor ruimtes binnenshuis en kan na droging in ieder gewenste kleur geschilderd of gespoten worden.

Met een dikte variërend van 2 tot 20 millimeter wordt gezorgd voor een perfect glad oppervlak. Het is geschikt voor diverse ondergronden, zoals bestaande wandafwerkingen, beton, steen, gipsplaten en stucplaten.

Heeft u vragen of wilt u een vrijblijvende offerte, neem dan snel contact met ons op via onze contactpagina.

 

SPUITWERKEN

Wij van Schilder in Den Haag maken gebruik van verschillende spuittechnieken door middel van geavanceerde spuitapparatuur. Dit levert u een beter en mooier eindresultaat op en is meeste gevallen een voordelige oplossing. Bovendien zorgen wij van Schilder in Den Haag door onze zorgvuldige werkwijze ervoor dat u zo min mogelijk overlast heeft van stof en verfnevel. Al uw spullen worden tijdens het spuiten goed afgedekt en beschermd waardoor uw meubilair geen schade oploopt. Na afloop ruimen we het werkterrein vanzelfsprekend weer op.

We kunnen het spuitwerk ter plekke zowel binnen als buiten uitvoeren. Indien gewenst kan het spuitwerk ook bij ons in onze machinale worden uitgevoerd. Op deze manier kunt u bijvoorbeeld al uw deuren bij ons opnieuw laten spuiten en heeft u deze een dag later al weer terug. Uw wil is wet. Hoe u het ook wilt doen, wij zorgen altijd voor een perfecte oplossing en een strak resultaat voor een scherpe prijs. U kunt bij ons bijna alles laten spuiten.

 

Hebben wij uw interesse kunnen wekken? Vraag dan snel een geheel vrijblijvende offerte aan via onze contactpagina.

 

Schilder in Den Haag 

is een onderdeel van

logo RO.png

CONTACTINFORMATIE

Schilder in Den Haag

Uitenhagestraat 96

2564XK, Den Haag

Telefoon: 070-3924392

Geopend: 

Email: info@schilderindenhaag.nl

K.v.K. D.H. nr: 27128676

BTW nr: 82.084.3465.B.01
* enkel op afspraak

ma t/m vr: 07:00 - 16:00
za
*: 10:00 - 16:00

ⓒ Schilder in Den Haag is een onderdeel van R.A. von Oven & Zn. B.V.  - K.v.K D.H. nr. 27128676