top of page
kunststof.jpg

De voordelen van onze kunststof kozijnen:

Uitstekende isolatiewaarden

Onderhoudsvriendelijk

Uitstraling van houten kozijnen

Buiten en binnen voorzien van houtnerf

Combineer kleuren (binnen en buiten)

10 jaar garantie

KUNSTSTOF

KOZIJNEN

Algemene informatie
Kunststof is vanwege zijn eigenschappen in praktisch elk gewenst profiel te fabriceren.
Traditioneel in een witte en creme gladde uitvoering, maar ook gekleurd of met
 houtstructuur. 

Duurzaamheid
Onze kunststof ramen en kozijnen voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen. Ze staan bekend om hun duurzaamheid en hun weersbestendigheid. Ze zijn onderhoudsvriendelijk en ongevoelig voor vocht- en lichtinvloeden. Bovendien hebt u 10 jaar garantie op elk product. Na aankoop leveren wij u het garantiecertificaat.

Onze systeemhuizen
R.A. von Oven & Zn. B.V.  heeft voor haar kunststof kozijnen bewust gekozen voor drie toonaangevende systeemhuizen tw.: Kommerling, Schüco en Gealan.

Deze profielleveranciers staan bekend om de constante verbeteringen die zij aanbrengen aan hun profielen. Dit met name waar het gaat om het verbeteren van de isolerende waarden en de uitstraling van de profielen. 

 

Kommerling

Het nieuwste verdiepte profiel van Kommerling is de Cube. Er is geen kunststofkozijn dat dichter bij de uitstraling van een houten kozijn komt dan het Cube profiel. Het kenmerkt zich door de haakse hoek die het verdiepte profiel maakt en de contramal- of Reproline verbinding in plaats van de typische 45 graden verbinding aan de buitenzijde.

Schüco

Het nieuwste kunststof systeem van Schüco is een innovatief 6+1-kamersysteem dat speciaal ontwikkeld is om optisch perfecte houten ramen te imiteren.

Gealan

Het kunststof kozijnen systeem GEALAN NL plus combineert de modernste profieltechnologie met de traditionele eisen van de Nederlandse markt. Zachte contouren en smalle aanzicht breedtes leiden tot optisch evenwicht en bevallige proporties.

Hebben wij uw interesse gewekt?

Neem voor meer informatie of een vrijblijvende offerte contact met ons op via de contactpagina.

76-Cube.jpg
bottom of page