top of page

KUNSTSTOF KOZIJNEN

Algemeen
Kunststof is vanwege zijn eigenschappen in praktisch elk gewenst profiel te fabriceren.
Traditioneel in een witte en creme gladde uitvoering, maar ook in een gekleurde houtstructuur. 

Duurzaam
Onze kunststof ramen en kozijnen voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen. Ze staan bekend om hun duurzaamheid en hun weersbestendigheid. Ze zijn onderhoudsvriendelijk en ongevoelig voor vocht- en lichtinvloeden. Bovendien hebt u 10 jaar garantie op elk product. Na aankoop leveren wij u het garantiecertificaat

Onze systeemhuizen
R.A. von Oven & Zn. heeft voor zijn kunststof kozijnen bewust gekozen voor twee toonaangevende systeemhuizen tw.: Kommerling en Veka.

Beide profielleveranciers staan bekend om de constante verbeteringen die zij aanbrengen aan hun profielen. Dit met name waar het gaat om het verbeteren van de isolerende waarden en de uitstraling van de profielen. 

Kommerling
Cube(foto's) Het nieuwste verdiepte profiel van Kommerling is de Cube(klik op Cube, dit filmpje is een aanrader!). Er is geen kunststofkozijn dat dichter bij de uitstraling van een houten kozijn komt dan het Cube profiel. Het kenmerkt zich door de haakse hoek die het verdiepte profiel maakt en de contramal- of Reproline verbinding in plaats van de typische 45 graden verbinding aan de buitenzijde.

Veka
Topline NL 104 (verdiept profiel) 

bottom of page