top of page

Horren voor draaikiepramen

Tijdens het zonnige weer gooien we graag onze ramen open voor wat extra frisse lucht. Insecten reageren natuurlijk ook op het mooie weer en kruipen maar al te graag uit hun schulp om de wijde wereld in te gaan. Om overlast te voorkomen zijn horren een goede optie. Bij R.A. von Oven & Zn. B.V. kun je tijdens de configuratie van je draaikiepramen direct de juiste horren toevoegen.


Voordelen van horren De hele dag het huis ventileren of juist ‘s nachts met de ramen open slapen: je woning regelmatig van frisse lucht voorzien is gezond. Maar niets is vervelender dan insecten die in je kamer vliegen en zoemen. Het is daarom verstandig horren voor je ramen te plaatsen. Horren zijn praktisch en bieden bescherming tegen verschillende insecten. Zo geniet je van frisse lucht en je nachtrust zonder gezoem of gefladder in je kamer. Inzethor voor je draaikiepraam

Bij R.A. von Oven & Zn. B.V. kunt u een inzethor bestellen voor draaikiepramen. De horren zijn te verkrijgen in verschillende kleuren, zodat deze altijd past bij de uitstraling van de kozijnen en de rest van je woning. Op basis van de afmetingen en de kleur van het draaikiepraam kun je in de configurator of op de productpagina direct de juiste hor selecteren. De horren worden tegelijk geleverd met de maatwerk kozijnen. Op dit moment hebben we alleen horren beschikbaar voor binnendraaiende draaikiepramen.

Eenvoudig te monteren Een inzethor is makkelijk te monteren vanwege het handige klemsysteem. Onze horren plaats je altijd van binnenuit. De onderkant plaats je op de aluminium aanslag en vervolgens klik je de hor eenvoudig in het kozijn. De horren zijn aan de boven- en onderzijde voorzien van een veer. Bij het plaatsen van de hor klemmen de veren zich in de opening, waardoor de inzethor zichzelf vastklikt. De bevestiging van de inzethor is niet permanent en daarom dus ook makkelijk te verwijderen, maar omdat het een binnendraaiend raam betreft kun je het raam eenvoudig openen en sluiten zonder de hor te verwijderen.

bottom of page